EVEN VOORSTELLEN

Het team van Fysiotherapie Volendam

Maak kennis met het toegewijde team van Fysiotherapie Volendam! Ontdek wie onze fysiotherapeuten zijn en hoe wij je kunnen helpen bij jouw herstel. Leer meer over onze expertises en passie voor het vak. Benieuwd naar de gezichten achter onze succesvolle praktijk? Lees verder en maak kennis met ons deskundige team!

Peter Tuyp MSc

Fysiotherapeut sinds 2002. Sinds 2010 ben ik eigenaar van onze praktijk Fysiotherapie Volendam. Vanaf eind 2011 samen met Fred.
Begin 2007 rondde ik mijn studie Manuele Therapie af aan de SOMT in Amersfoort en in 2017 behaalde ik de titel Master of Science in de Manueel Therapie.
Ik kan je via echografie onderzoeken en ben gespecialiseerd in kaakfysiotherapie, waarbij ik samenwerk met diverse tandartsen.
Samen met alle therapeuten van Fysiotherapie Volendam behandelen en begeleiden wij de jeugdspelers van RKAV Volendam. 
Voor Fysiotherapie Volendam werkte in verschillende fysiotherapie praktijken in Amsterdam. In het verleden was ik de verzorger van voetbalvereniging DWV in Amsterdam-Noord.
Mijn BIG-registratienummer is: 69057473704
Mijn telefoonnummer is 06 – 13 92 42 35

fysio-9
fysio-21

Fred Veerman

Fysiotherapeut sinds 2002. Sinds november 2011 ben ik samen met Peter Tuyp eigenaar van Fysiotherapie Volendam.
Vanaf 2005 ben ik gespecialiseerd in het geven van looptraining bij mensen met etalagebenen (claudicatio intermittens). Ik kan behandelen volgens het Mulligan Concept. En ik kan je via echografie onderzoeken.
Tot 2011 werkte ik bij verschillende praktijken in Edam, Purmerend en Amsterdam-Noord. Daarnaast werkte ik als verzorger van voetbalelftallen bij o.a. de KNVB, FC Volendam en Voetbalvereniging ZOB.
Mijn BIG-registratienummer is: 99057365504
Mijn telefoonnummer is: 06 – 14 69 79 66

Michel Veerman MSc

Sinds 2013 werk ik als zelfstandig fysiotherapeut bij Fysiotherapie Volendam. In 2019 heb ik de titel Master of Science, MSc, in de Manuele Therapie behaald aan SOMT University of Physiotherapy in Amersfoort. Een manueel therapeut is gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van pijn- en bewegingsklachten die voortkomen uit de wervelkolom en andere gewrichten. Van 2013 tot 2019 was ik fysiotherapeut bij de jeugdspelers van FC Volendam. Bij de spelers van RKAV Volendam ben ik als fysiotherapeut actief en bij toerbeurt met een collega houd ik daar inloopspreekuur. In de afgelopen jaren heb ik verschillende cursussen gevolgd, waaronder het Mulligan Concept (pijnvrij mobilisatie technieken), schoudercursussen, Medical Taping en Dry Needling.
Mijn BIG-registratienummer is: 39916736004
Mijn telefoonnummer is 06 – 23 88 53 43

fysio-11
fysio-13

Yvette Tol MSc bekkenfysiotherapeut i.o.

In januari 2017 ben ik afgestudeerd aan Thim van der Laan Hogeschool voor Fysiotherapie en sindsdien werkzaam bij Fysiotherapie Volendam. Afgelopen jaren ben ik ook actief geweest als fysiotherapeut bij RKAV Volendam en heb ik verschillende cursussen gevolgd zoals medical taping, een schoudercursus en de opleiding handtherapie aan The Hand Academy. In september 2021 ben ik begonnen aan de master bekkenfysiotherapie aan SOMT University of Physiotherapy in Amersfoort. Een bekkenfysiotherapeut is gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van functiestoornissen in het bekken. Klachten die gezien worden door de bekkenfysiotherapeut zijn pijnklachten in de bekkenregio, urine- of ontlastingsverlies, verzakkingen, seksuele problemen of zwangerschap gerelateerde klachten. Herken je een van deze klachten? Neem dan contact met mij op via het onderstaande telefoonnummer.
Mijn BIG-registratienummer is: 19922131504
Mijn telefoonnummer: 06 – 83 56 16 28

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.