Mulligan Concept

Fysiotherapeuten Fred Veerman en Michel Veerman zijn gediplomeerd in het Mulligan concept. Dit is een pijnvrije mobilisatietechniek voor gewrichten. Het toepassen van Mulligan concept geeft verbeteringen bij pijnlijke bewegingsbeperkingen die al wat langer aanwezig zijn.

De therapie volgens Mulligan gaat uit van “standsproblemen” of “sporingsproblemen”, in gewrichten die klachten geven tijdens bewegen. De methode is een combinatie van therapeutische handelingen en gelijktijdig door de patiënt uit te voeren actieve bewegingen. De patiënt krijgt dat in de vorm van “huiswerkoefeningen” mee, wat noodzakelijk is om zo snel mogelijk te komen tot een optimaal resultaat.

Door de juiste beweging met behulp van duw-, trek- of schuiftechnieken, (al dan niet ondersteund door een tractieband), kan het gewricht zijn natuurlijke beweging terug krijgen. Doordat de behandeling 100% pijnvrij is wordt deze methode door de patiënt als zeer prettig ervaren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Fred Veerman: 06 – 14 69 79 66 of Michel Veerman: 06 – 23 88 53 43

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.