DIENSTEN OP EEN RIJ

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Bekkenfysiotherapie

De bekkenfysiotherapeut is een gespecialiseerd fysiotherapeut die zicht richt op patiënten met klachten in de bekkenregio, de lumbale wervelkolom, buikregio en de heupen.

fysio-vierkant-5

Dry Needling

Dry Needling is een nieuwe behandelmethode van de fysiotherapeut. Bij deze speciale techniek worden pijnlijke en hardnekkige spierverhardingen, ‘triggerpoints’, aangeprikt en raken op die manier snel en langdurig ontspannen.

fysio-vierkant-4

Echografie

Met echografie kunnen wij opnamen maken van je houdings- en bewegingsapparaat. Dat wil zeggen van uw pezen, spieren, banden, slijmbeurzen, botten en gewrichten.

fysio-22

Etalagebenen

Onze gespecialiseerde fysiotherapeut helpt patiënten met claudicatio intermittens (ook wel “etalagebenen” genoemd) met de juiste looptraining.

fysio-vierkant-9

Fitness

In onze oefenzaal is iedereen welkom om te komen fitnessen. Met de nieuwste apparatuur van Matrix kan iedereen zijn/haar eigen programma afwerken om fit te worden en/of te blijven. En dat in een gemoedelijke sfeer.

fysio-vierkant-2

Kaakfysiotherapie

Klachten die te maken hebben met het kaakgewricht worden niet altijd als zodanig herkend, maar zijn wel goed behandelbaar door onze fysiotherapeut. Hij helpt je met oefeningen en een behandelplan.

fysio-vierkant-3

Manuele Therapie

Het doel van manuele therapie is enerzijds het beter laten functioneren van de gewrichten en anderzijds je houding en bewegingen te verbeteren. Hiervoor gebruikt de manueel therapeut een aantal specifieke technieken.

fysio-vierkant-6

Medical Taping Concept

Dit is een vorm van tapen, waarbij fysiotape wordt toegepast, om lichamelijke problemen te verhelpen en voorkomen. De elastische tape ondersteunt het spierstelsel en lichaamseigen genezingsprocessen zonder de bewegingsvrijheid te beperken.

fysio-vierkant-7

Mulligan Concept

Dit is een pijnvrije mobilisatietechniek voor gewrichten. Het toepassen van Mulligan concept geeft verbeteringen bij pijnlijke bewegingsbeperkingen die al wat langer aanwezig zijn.

fysio-vierkant-8

Personal Training

Bij Fysiotherapie Volendam kun je ook terecht voor personal training. Je sport dan onder begeleiding van een fysiotherapeut, waardoor je sneller resultaat boekt.